Over Steel Constructions

Steel Constructions is één van de grootste en modernste producenten van geleiderail, verkeersvoorzieningen, logistieke middelen en steigermateriaal van de Benelux. We leveren zowel gestandaardiseerde producten als maatwerk. Dat doen we van A tot Z: we ontwerpen zelf, produceren in eigen fabriek en leveren geleiderail desgewenst af op locatie.

Snel en goed

Productie in eigen beheer is altijd ons sterke punt geweest. Daardoor kunnen we flexibel inspelen op uw vraag en staan we garant voor een hoge leveringssnelheid. Onze volledig geautomatiseerde productielijnen garanderen bovendien een constante kwaliteit.

Kwaliteit zit dan ook in het hart van ons bedrijf. Onze certificeringen zijn daarvan de bevestiging, en als u onze bedrijf bezoekt ziet u direct: overal is over nagedacht.

Eén tot tienduizenden

Vanuit onze grote voorraad standaardproducten leveren we zowel kleine hoeveelheden als bulk: van één oplage tot tienduizenden. En omdat we groot inkopen, kunnen we onze prijzen scherp houden.

Ook als u maatwerk zoekt, is Steel Constructions er voor u. Van het eerste idee tot de levering van het eindproduct: als het van staal is, kunnen wij het voor u maken.

Ook profiteren van onze lage prijzen en snelle levering? Offerte aanvragen