De rijplatenrekken van Steel Constructions zijn de producten die vervoer en opslag van materialen vereenvoudigd. Dit kan op een grote-, maar ook op een kleine oppervlakte.

De rijplatenrekken van Steel Constructions zijn in veel veschillende varianten verkrijgbaar. Door de verschillende afmetingen zijn de rijplatenrekken overal toepasbaar. U kunt dus overal uw materiaal gemakkelijk vervoeren en opslaan.

Rijplatenrekken op maat

Steel Constructions heeft een eigen moderne geautomatiseerde fabriek. Hierdoor kan een rijplatenrek helemaal naar uw wens gemaakt worden en is het ook nog eens razendsnel geleverd. Steel Constructions heeft het hele productieproces in eigen beheer en dit maakt ze de meest betrouwbare partner op het gebied van logistieke voorzieningen.

Uw rijplatenrek is stapelbaar

Door middel van de rongen op de rijplatenrekken is het mogelijk om deze stapelbaar te maken. de stapelrekken zijn stevig en stabiel genoeg om tot een hoogte van 7 á 10 meter hoog te stapelen. Het stapelen is erg eenvoudig en kan gewoon met de hand gedaan worden.

De rijplatenrekken zijn thermisch verzinkt volgens de NEN-EN 1461-norm. Het is mogelijk om uw rijplatenrekken in een duplex coating geleverd te krijgen of in uw gewenste RAL-kleur.

Rijplatenrekken huren?

Ook is het mogelijk om bij Steel Constructions de benodigde rijplatenrekken te huren. Voornamelijk erg handig bij tijdelijke opslag of het kort vervoeren van uw materiaal.

 

Een grote partij rijplatenrekken bestellen? offerte aanvragen