Voor het schadevrij opbergen en vervoeren van uw goederen bent u bij Steel Constructions aan het goede adres. Wij produceren opslagmateriaal voor alle soorten voorwerpen.

Wat u ook op wilt slaan: Steel Constructions heeft dé oplossing voor uw probleem. Wij produceren opslagmateriaal voor allerhande losse en vaste voorwerpen. Of het nu gaat om de totale inrichting van grote magazijnen en distributiecentra, zoals die van Blokker en van Leen Bakker, of dat u boten op wilt slaan in de winterstalling. Of u nu bomen wilt vervoeren of verkeersborden wilt opslaan. Alles is mogelijk!

Eigenschappen van opslagmateriaal

Opslagmateriaal van Steel Constructions is altijd stevig, veilig en thermisch verzinkt voor een lange levensduur. Ons opslagmateriaal is modulair en staat bekend om de praktische eigenschappen. Onze stapelrekken, kooien, stapelbakken en (boot)bokken zijn altijd stapelbaar en gemakkelijk te vervoeren. U kunt er probleemloos mee de hoogte in, zodat u op een klein terrein toch een grote voorraad kunt opslaan.

Wilt u iets opslaan met een bijzondere vorm of inhoud? Steel Constructions produceert ook opslagmateriaal op maat. De productontwikkeling en fabricage hiervan hebben wij in eigen beheer en vindt geheel plaats in Nederland. Daardoor kunnen wij razendsnel aan uw vraag tegemoet komen.

Geautomatiseerd magazijn


Werkt u met een onbemande geautomatiseerde magazijn? Opslagmateriaal van Steel Constructions kan heel precies en op maat gemaakt worden, om storingen tot een minimum te beperken.

U kunt ook opslagmateriaal huren

Steel Constructions verkoopt niet alleen opslagmateriaal, maar verhuurt deze ook voor tijdelijke opslag. Vraag naar de mogelijkheden!

Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw magazijn? Offerte aanvragen