Bomen vervoeren is niet eenvoudig. Als boomkweker, hovenier of groenvoorziener wilt u daarom kunnen vertrouwen op stevig materiaal. Maak kennis met de oersterke stalen boomkwekerpallets van Steel Constructions.

Onze stalen boomkwekerpallets werden in samenwerking met enkele gerommeerde boomkwekers ontwikkeld, zodat ze ideaal zijn voor het vervoeren van bomen. Ze  bestaan uit een stapelrek met het formaat van een europallet en daarop vier rongen van 2100 mm (een ander formaat is ook mogelijk).

Op het rek ligt een gaasmat waarop u de boomkluit stevig neer kunt zetten. De stam van de boom wordt met rubberen banden aan het bovenste uiteinde van de rongen bevestigd en netjes in het midden gehouden.

Bomen vervoeren met weinig opslag

De boomkwekerpallets van Steel Constructions maken deel uit van het logistieke systeem waartoe ook onze stapelrekken, bordenrekken en stapelbakken behoren. U kunt de boomkwekerpallets dus in combinatie met een van onze andere producten gebruiken.
Alle boomkwekerpallets zijn stapelbaar en dus gemakkelijk op te slaan. Bovendien zijn ze gemakkelijk verplaatsbaar met de heftruck of kraan.

De stalen pallets om bomen te vervoeren, zijn ontworpen en geproduceerd in eigen beheer. De stalen boomkwekerpallets zijn thermisch verzinkt (gegalvaniseerd) conform de NEN-EN 1461-richtlijn. Ze zijn desgewenst leverbaar in een duplex coating in elke mogelijke RAL-kleur.

Snelle levering

Dankzij de moderne geautomatiseerde fabriek kunnen boomrekken razendsnel geleverd worden tegen een aantrekkelijke prijs.

Technische details

  • Grote Ferro (h.o.h. 1970 x 1020 mm)
  • Kleine Ferro (h.o.h. 1370 x 1000 mm)
Bomen vervoeren was nog nooit zo gemakkelijk! Offerte aanvragen