Voor het schadevrij opbergen en vervoeren van uw goederen bent u bij Steel Constructions aan het goede adres. Wij produceren magazijn stellingen voor alle soorten voorwerpen.

Wat u ook op wilt slaan: Steel Constructions heeft dé oplossing voor uw probleem. Wij produceren magazijn stellingen voor allerhande losse en vaste voorwerpen. Of het nu gaat om de totale inrichting van grote magazijnen en distributiecentra, zoals die van Blokker en van Leen Bakker, of dat u verkeersborden wilt opslaan. Alles is mogelijk!

Eigenschappen magazijn stellingen

Magazijn stellingen van Steel Constructions zijn altijd stevig, veilig en thermisch verzinkt voor een lange levensduur. Onze magazijn stellingen zijn modulair en staan bekend om de praktische eigenschappen. Onze stapelrekken, kooien, bakken en bokken zijn altijd stapelbaar en gemakkelijk te vervoeren. U kunt er probleemloos mee de hoogte in, zodat u op een klein terrein toch een grote voorraad kunt opslaan.

Wilt u iets opslaan met een bijzondere vorm of inhoud? Steel Constructions produceert ook magazijn stellingen op maat. De productontwikkeling en fabricage hiervan hebben wij in eigen beheer en vindt geheel plaats in Nederland. Daardoor kunnen wij razendsnel aan uw vraag tegemoet komen.

Automatische distributie

Werkt u met geautomatiseerde distributie? Magazijn stellingen van Steel Constructions kunnen heel precies en op maat gemaakt worden, om storingen tot een minimum te beperken.

Steel Constructions produceert niet alleen magazijn stellingen, maar ook aanrijbeveiliging voor magazijns en distributiecentra.

Uw magazijn ordenen met onze magazijn stellingen? Offerte aanvragen