Een stapelrek van Steel Constructions is oplossing voor de opslag en het vervoer van zware materialen op een relatief kleine oppervlakte.

Een stapelrek van Steel Constructions is met vele afmetingen en varianten overal toepasbaar. De basis wordt gevormd door het formaat van een europallet (enkel of dubbel). Door middel van rongen in diverse formaten kan het systeem de gewenste hoogte krijgen.

Stapelrek hoog opstapelen

Afhankelijk van het gewicht van de opgeslagen goederen kunnen de stapelrekken van Steel Construcions probleemloos 7 tot 10 meter hoog gestapeld worden. Het stapelen ervan is eenvoudig: dit kan eventueel gewoon met de hand gedaan worden.
In vrachtwagens zijn twee rijen van de stapelrekken naast elkaar realiseerbaar, waardoor u optimaal gebruik kunt maken van de beschikbare ruimte.

Een stalen stapelrek van Steel Constructions is thermisch verzinkt volgens NEN-EN 1461-norm. Het stapelrek is desgewenst leverbaar met een duplex coating  in elke mogelijke RAL-kleur

Een stapelrek op maat

Het stapelrek van Steel Constructions is ontworpen en geproduceerd in eigen beheer. Ook voor uw bedrijf is dus een stapelrek op maat mogelijk. Dankzij de moderne geautomatiseerde fabriek kan een stapelrek razendsnel geleverd worden tegen een aantrekkelijke prijs.

Stapelrek huren?

Steel Constructions verkoopt niet alleen stapelrekken, maar verhuurt deze ook voor tijdelijke opslag. Vraag naar de mogelijkheden!

Een grote partij stapelrekken bestellen? Offerte aanvragen