Het huren van stapelrekken bij Steel Constructions is  dé oplossing voor de tijdelijke opslag van zware materialen op een relatief kleine oppervlakte.

Het oersterke stapelrekkensysteem van Steel Constructions is met vele afmetingen en varianten overal toepasbaar. De basis wordt gevormd door het formaat van een europallet (enkel of dubbel). Door middel van rongen in diverse formaten kan het systeem de gewenste hoogte krijgen.

Stapelrek Types

Product offerte

Hoog
Afhankelijk van het gewicht van de opgeslagen goederen kunnen de stapelrekken van Steel Construcions probleemloos 7 tot 10 meter hoog gestapeld worden. Het stapelen ervan is eenvoudig: dit kan eventueel gewoon met de hand gedaan worden.

In vrachtwagens zijn twee rijen van de stapelrekken naast elkaar realiseerbaar, waardoor u optimaal gebruik kunt maken van de beschikbare ruimte.

De stalen stapelrekken van Steel Constructions zijn thermisch verzinkt volgens NEN-EN 1461-norm. Ze zijn desgewenst leverbaar in een duplex coating  in elke mogelijke RAL-kleur.

Stapelrekken kopen?

Wilt u de stapelrekken permanent gaan gebruiken? Dan biedt Steel Constructions ook de mogelijkheid om uw stapelrekken te kopen.

Een grote partij stapelrekken huren? Offerte aanvragen