Voor staalproducten bent u bij Steel Constructions aan het goede adres. Wij ontwerpen en produceren allerhande staalproducten voor bedrijven en industrie.

Sinds 2003 is Steel Constructions dé staalproducent van Nederland. Begonnen als producent van fles- en buispalen voor de wegenbouw, breidde de fabriek zich razendsnel uit tot marktleider. Steel Constructions is nu de grootste leverancier van geleiderail, fles- en buispalen van Nederland.

Breed assortiment staalproducten

Behalve geleiderail en allerhande verkeersvoorzieningen, produceert Steel Constructions ook logistieke systemen, (voertuigkerende) leuningen en staalproducten op maat.
Wilt u een staalproduct laten produceren dat sterk, thermisch verzinkt en goed doordacht is? Dan kan Steel Constructions u verder helpen. In onze moderne fabriek in Geldermalsen (Nederland) produceren wij razendsnel en tegen een scherpe prijs.

Praktische mogelijkheden

De kracht van Steel Constructions is dat zowel ontwikkeling van staalproducten als de productie ervan in eigen beheer plaatsvindt. Steel Constructions staat bekend om de praktische inslag. Onze producten zijn niet alleen onverwoestbaar, maar ook praktisch in gebruik.

Wij denken graag met u mee en komen vaak met oplossingen waar u zelf nog niet aan gedacht had.

In zee met de slimste en snelstgroeiende staalproducent van Nederland? Contact opnemen