Uw magazijn, distributiecentrum, parkeergarage of bedrijfspand blijft schadevrij dankzij de slimme stalen aanrijbeveiliging van Steel Constructions.

Wanneer uw producten of gebouwen geen schade mogen oplopen is het better to be safe than sorry! Als u niet geconfronteerd wil worden met vervelende schadekosten is goede aanrijbeveiliging dus van belang. De stalen aanrijbeveiliging van Steel Constructions beschermt zowel uw goederen en eigendommen als uw medewerkers.

Steel Constructions maakt aanrijbeveiliging op maat. Ons unieke aanrijbeveiligingssysteem wordt in eigen beheer ontwikkeld en geproduceerd. Onze engineers komen deze op locatie inmeten, waarna in overleg met u een ontwerp gemaakt wordt. Indien akkoord kan de aanrijbeveiliging op korte termijn geproduceerd worden.

De geleiderail wordt op locatie geleverd als bouwpakket, compleet met eindschelpen, eindstukken, omkeerstukken, knikstukken en hoekstukken. Ook varianten met aardebaan-constructie of stijltjes op beton zijn mogelijk.

Snelle levering aanrijbeveiliging

Onze aanrijbeveiliging is thermisch verzinkt volgens de NEN-EN 1461-norm. Desgewenst is de aanrijbeveiliging ook met een duplex coating te leveren. Dankzij onze moderne fabriek is de aanrijbeveiliging razendsnel leverbaar, ook als het gaat om grote opdrachten. Bovendien is alles leverbaar voor een scherpe prijs. Vraag naar de mogelijkheden!

Oersterke stalen aanrijbeveiliging in uw magazijn, parkeergarage of rondom uw bedrijfspand? Offerte aanvragen