Voor het schadevrij opbergen en vervoeren van uw goederen bent u bij Steel Constructions aan het goede adres. Wij produceren opbergrekken voor alle soorten voorwerpen.

Wat u ook op wilt slaan: Steel Constructions heeft dé oplossing voor uw probleem. Wij produceren opbergrekken voor allerhande losse en vaste voorwerpen. Of het nu gaat om de totale inrichting van grote magazijnen en distributiecentra, zoals die van Blokker en van Leen Bakker, of dat u verkeersborden wilt opslaan. Alles is mogelijk!

Praktische eigenschappen opbergrekken

Opbergrekken van Steel Constructions zijn altijd stevig, veilig en thermisch verzinkt voor een lange levensduur. Onze opbergrekken zijn modulair en staan bekend om de praktische eigenschappen. Onze stapelrekken, kooien, bakken en bokken zijn altijd stapelbaar en gemakkelijk te vervoeren. U kunt er probleemloos mee de hoogte in, zodat u op een klein terrein toch een grote voorraad kunt opslaan.


Wilt u iets opslaan met een bijzondere vorm of inhoud? Steel Constructions produceert ook opbergrekken op maat. De productontwikkeling en fabricage hiervan hebben wij in eigen beheer en vindt geheel plaats in Nederland. Daardoor kunnen wij razendsnel aan uw vraag tegemoet komen.

Opbergrekken automatische distributie

Werkt u met geautomatiseerde distributie? Opbergrekken van Steel Constructions kunnen heel precies en op maat gemaakt worden, om storingen tot een minimum te beperken.

U kunt ook opbergrekken huren

Steel Constructions verkoopt niet alleen opbergrekken, maar verhuurt deze ook voor tijdelijke opslag. Vraag naar de mogelijkheden!

Geinteresseerd in onze opbergrekken? Offerte aanvragen