Bij calamiteiten willen de hulpdiensten snel ter plekke zijn. Doorsteken zorgen er voor dat zij de geleiderail in het midden van de rijbanen gemakkelijk door kunnen steken. Steel Constructions ontwikkelt en produceert doorsteken in eigen beheer.

De Calamiteiten Doorgang, zoals een doorsteek officieel genoemd wordt, is een slagboomconstructie die handmatig te openen is. Hierdoor ontstaat een doorgang die benut kan worden door de hulpdiensten.

De verankering van een doorsteek is niet eenvoudig: dit gebeurt met behulp van ronde stelbuizen, waarop een dikke plaat vast gemonteerd is. Dit is nodig om het eventueel wegzakken van de doorsteek tegen te gaan. Het zware contragewicht zorgt ervoor dat de doorsteek stabiliteit krijgt en in balans blijft bij het openen en sluiten.

Op maat
Steel Constructions levert Calamiteiten Doorgangen van verschillende breedtes. Alle stalen onderdelen die gebruikt worden voor deze doorsteken zijn thermisch verzinkt volgens de NEN-EN 1461-norm voor een lange levensduur. Ook wanneer een doorsteek op maat gemaakt moet worden kunnen wij snel leveren.

Op maat
Steel Constructions levert Calamiteiten Doorgangen van verschillende breedtes. Alle stalen onderdelen die gebruikt worden voor deze doorsteken zijn thermisch verzinkt voor een lange levensduur. Ook wanneer een doorsteek op maat gemaakt moet worden kunnen wij snel leveren.

Doorsteek nodig? Offerte aanvragen