Viaducten moeten boven alles veilig zijn. Daarom leverde Steel Constructions voor zeven viaducten over de A28 bij Zwolle de superveilige Steel Safety Railing met gaas.

Voor het project werd maar liefst 1200 meter railing geproduceerd. Daarmee werd op de zeven viaducten waar N-wegen de A28 oversteken, de oude railing vervangen. Rijkswaterstaat vereiste voor de nieuwe railing een CE-gecertificeerd product dat tientallen jaren mee moet kunnen gaan. Steel Safety Railing was dus de perfecte oplossing voor het project omdat de railing thermisch verzinkt is volgens de NEN-EN-ISO 1461-richtijn.

De keus voor een Nederlandse leverancier was voor de aannemer ideaal: Steel Constructions ontwerpt en produceert de railing zelf en is daardoor uiterst flexibel. In het geval van schade kan de railing gemakkelijk worden vervangen. Sowieso is Steel Safety Railing eenvoudig te monteren door de ruime hartafstand van de stijlen (3 meter).

Stap vooruit
Ten opzichte van de oude railing is Steel Safety Railing een flinke stap vooruit. De viaducten zijn een stuk veiliger geworden doordat de railing geleverd werd met gaas. Deze toepassing zorgt ervoor dat de railing niet overklimbaar is. En niet onbelangrijk: met de mooie blauwe duplex coating is de nieuwe railing niet alleen veilig, maar ook nog een lust voor het oog.

Zet ook een stap vooruit: kies voor Steel Safety Railing Offerte aanvragen