Het FL2M 2z 400-80 L/R geleiderailsysteem is de meest toegepaste geleiderail in brede bermen op Nederlandse snelwegen. Steel Constructions levert dit systeem compleet en produceert het in eigen fabriek.

De kracht van FL2M 2z 400-80 L/R is de hoge uitbuiging voor maximale veiligheid. Voertuigen die met de geleiderail in contact komen worden door de geleiderail afgeremd en in richting gecorrigeerd waardoor de impact op het voertuig minimaal is. Dankzij de breekconstructie kunnen voertuigen zich niet onder de geleiderail klem rijden.

Snelle levering Steel Safety Guard

Steel Constructions is de grootste geleiderailproducent in de Benelux. Dankzij de moderne geautomatiseerde fabriek kan Steel Constructions geleiderails van hoge kwaliteit razendsnel leveren tegen een gunstige prijs.

Het FL2M 2z 400-80 L/R geleiderailsysteem van Steel Constructions worden compleet geleverd met overgangselementen, aansluitingen, beëindigingen, steekbusconstructies, voorbereide doorsteken, slagboomconstructies, splitsingen, breedteovergangen, voegovergangen, leuningen, overstapconstructies en anti-verblindingsschermen.

Normen geleiderails

Geleiderails van Steel Constructions voldoen aan alle vereiste normen. Ze zijn getest volgens de NEN-EN 1317-norm. Het staal is thermisch verzinkt volgens de NEN-EN 1461 norm.

 

PresentatieklasseH2H2
TestTB11TB51
Type voertuigPersonenautoBus
Gewicht testvoertuig900 kg13000 kg
Testsnelheid100 km/h70 km/h
Inrijhoek20*20*
UitbuigingsklasseW8
AsiA

 

Geleiderail inkopen die compleet, laaggeprijsd en snel geleverd is? Offerte aanvragen