Bij calamiteiten willen de hulpdiensten snel ter plekke zijn. CaDo’s zorgen er voor dat zij de geleiderail in het midden van de rijbanen gemakkelijk door kunnen steken. Steel Constructions ontwikkelt en produceert deze CaDo’s in eigen beheer.

De Calamiteiten Doorgang is een slagboomconstructie die handmatig te openen is. Hierdoor ontstaat een doorgang die benut kan worden door de hulpdiensten.

De verankering van CaDo’s is niet eenvoudig: dit gebeurt met behulp van ronde stelbuizen, waarop een dikke plaat vast gemonteerd is. Dit is nodig om het eventueel wegzakken van de CaDo tegen te gaan. Het zware contragewicht zorgt ervoor dat de CaDo stabiliteit krijgt en in balans blijft bij het openen en sluiten.

Op maat
Steel Constructions levert Calamiteiten Doorgangen van verschillende breedtes. Alle stalen onderdelen die gebruikt worden voor deze CaDo’s zijn thermisch verzinkt volgens de NEN-EN 1461-norm voor een lange levensduur. Ook wanneer een CaDo op maat gemaakt moet worden kunnen wij snel leveren.

Op maat
Steel Constructions levert Calamiteiten Doorgangen van verschillende breedtes. Alle stalen onderdelen die gebruikt worden voor deze CaDo’s zijn thermisch verzinkt voor een lange levensduur. Ook wanneer een CaDo op maat gemaakt moet worden kunnen wij snel leveren.

Maak uw geleiderailconstructie veiliger met Cado's! Offerte aanvragen