Soil

Het VLP 2Z 133-80 L/R geleiderailsysteem is de meest toegepaste geleiderail naast geluidsschermen, portalen en opstakels en smalle bermen. Steel Constructions levert dit systeem compleet en produceert het in eigen fabriek.

VLP 2Z 133-80 L/R is een geleiderailsysteem met een stijve constructie. Voertuigen die met de geleiderail in contact komen worden snel afgeremd zodat ze niet crashen tegen de constructie die zich er doorgaans achter bevindt.

Snel

Steel Constructions is de grootste geleiderailproducent in de Benelux. Dankzij de moderne geautomatiseerde fabriek kan Steel Constructions geleiderails van hoge kwaliteit razendsnel leveren tegen een gunstige prijs.

Het VLP 2Z 133-80 L/R geleiderailsysteem van Steel Constructions wordt compleet geleverd met overgangselementen, aansluitingen, beëindigingen, steekbusconstructies, voorbereide doorsteken, slagboomconstructies, splitsingen, breedteovergangen, voegovergangen, leuningen, overstapconstructies en anti-verblindingsschermen.

Normen Geleiderails

Geleiderails van Steel Constructions voldoen aan alle vereiste normen. Ze zijn getest volgens de NEN-EN 1317-norm. Het staal is thermisch verzinkt volgens de NEN-EN 1461 norm.

 

PrestatieklasseH2H2
TestTB11TB51
Type voertuigPersonenautoBus
Gewicht testvoertuig900 kg13000 kg
Testsnelheid100 km/h70 km/h
Inrijhoek20*20*
UitbuigingsklasseW6
AsiA
Geleiderail die zowel compleet als laaggeprijsd en snel geleverd is? Offerte aanvragen
Geleiderail-onderdelen bestellen? Offerte aanvragen