Steel Safety Railing is een zeer veilig (N1) getest railingsysteem volgens de NEN-EN 1317-norm. De railing is enkel werkend met een zeer lage (W1) uitbuiging. Bij een crash is de impact op de bestuurder daardoor bijzonder klein. Bovendien ontstaat geen schade aan het viaduct.

Met een hartafstand van maar liefst 3 meter is de Steel Safety Railing snel gemonteerd. De railing is thermisch verzinkt volgens de  NEN-EN-ISO 1461-richtlijn en kan voorzien worden van een duplex coating, die jarenlang meegaat. De coating is uit te voeren in elke mogelijke RAL-kleur.

Steel Safety Railing is een duurzaam product, onderhoudsvriendelijk en zo nodig makkelijk vervangbaar. Het systeem is door Steel Constructions in eigen beheer ontwikkeld en geproduceerd. Als u Steel Safety Railing aankoopt voor uw viaduct of brug, meten onze engineers alles op locatie in, zodat u bij de montage niet voor verrassingen komt te staan.

Complete Stalen leuning

Steel Safety Railing is een compleet systeem: voorzien van dilatatieoplossingen (voegovergangen), eindstukken en passtukken. Steel Safety Railing is dé totaaloplossing voor viaducten in Europa!

Steel Safety Railing is CE-gecertificeerd onder notified body nummer 0780-CPR-154002

TECHNISCHE SPECIFICATIES

PresentatieklasseN1
TestTB31
Type voertuigPersonenauto
Gewicht testvoertuig1500kg
Testsnelheid80km/h
Inrijhoek20*
UitbuigingsklasseW1
AsiA
Steel Safety Railing op uw brug of viaduct? Offerte aanvragen