Veilige afscherming op viaducten en bruggen is belangrijk. Niet alleen voor bestuurders die op het viaduct rijden, maar ook voor bestuurders die er onder door rijden. Steel Safety Railing met lang gaas is dé oplossing voor viaducten in Europa.

Steel Safety Railing met lang gaas is een zeer veilig (N1) getest railingsysteem volgens de NEN-EN 1317-norm. De railing is enkel werkend met een zeer lage (W1) uitbuiging. Bij een crash is de impact op de bestuurder daardoor bijzonder klein. Bovendien ontstaat geen schade aan het viaduct. Het lange gaas (tot de grond) zorgt voor optimale veiligheid omdat de railing niet overklimbaar is en er ook niet onder door gekropen kan worden.

Met een hartafstand van maar liefst 3 meter is de Steel Safety Railing met lang gaas snel gemonteerd. De railing is thermisch verzinkt volgens de  NEN-EN-ISO 1461-richtlijn en kan voorzien worden van een duplex coating, die jarenlang meegaat. De coating is uit te voeren in elke mogelijke RAL-kleur.

Steel Safety Railing met lang gaas is een duurzaam product, onderhoudsvriendelijk en zo nodig makkelijk vervangbaar. Het systeem is door Steel Constructions in eigen beheer ontwikkeld en geproduceerd. Als u Steel Safety Railing met lang gaas aankoopt voor uw viaduct of brug, meten onze engineers alles op locatie in, zodat u bij de montage niet voor verrassingen komt te staan.

Complete stalen leuning

Steel Safety Railing met lang gaas is een compleet systeem: voorzien van dillatatieoplossingen (voegovergangen), eindstukken en passtukken. Steel Safety Railing is dé totaaloplossing voor viaducten in Europa!

Steel Safety Railing is CE-gecertificeerd onder notified body nummer 0780-CPR-154002

 

PresentatieklasseN1
TestTB31
Type voertuigPersonenauto
Gewicht testvoertuig1500kg
Testsnelheid80km/h
Inrijhoek20*
UitbuigingsklasseW1
AsiA
Steel Safety Railing op uw brug of viaduct? Offerte aanvragen