Waar weinig bermruimte is, past een geleiderailsysteem met een geringe uitbuiging voor optimale veiligheid. Maak kennis met halve stepbarriersystemen van Steel Constructions. Veilig, onderhoudsvriendelijk én aantrekkelijk gevormd.

De halve stepbarrier aardebaan is door zijn lage uitbuiging (W2) dé oplossing voor geleiderailsystemen langs geluidsschermen. Bij een crash veroorzaakt de halve stepbarrier vrijwel geen schade aan de omgeving. Ook de stepbarrier zelf loopt weinig schade op door de gladde afwerking.

Strakke constructie Steel Safety Barrier

De vorm van de halve stepbarrier aardebaan maakt deze gemakkelijk is te combineren met andere systemen. Dat is de reden dat de halve stepbarrier aardebaan vaak wordt gebruikt bij de overgang naar de halve stepbarrier kunstwerk, langs bij opstakels, langs snelwegportalen en onder viaducten.

Halve stepbarriers aardebaan van Steel Constructions gaan jarenlang mee en zijn dus duurzaam en bovendien onderhoudsvriendelijk. Onze halve stepbarriersystemen zijn geheel compleet. Ze zijn leverbaar met puntstukken. Daarnaast zijn ze verzinkt volgens NEN-EN-ISO 1461 en getest volgens de NEN-EN 1317-norm.

Verschillende mogelijkheden

Onze halve stepbarriers aardebaan worden zo nodig voorzien van leuningen, wanneer een bepaalde hoogte voorgeschreven is. Ook zijn de stepbarriers leverbaar met anti-verblindingsschermen.

Stepbarriers van Steel Constructions zijn CE-gecertificeerd onder notified body nummer 0780-CPR-154002

 

PresentatieklasseH2H2
TestTB11TB51
Type voertuigPersonenautoBus
Gewicht testvoertuig1500kg13000kg
Testsnelheid100 km/h70 km/h
Inrijhoek20*20*
UitbuigingsklasseW2
Onze halve stepbarriers zijn aantrekkelijk geprijsd en uit voorraad leverbaar! Offerte opvragen