Bijna 15.000 vierkante meter. Dat is de grootte van het vloeroppervlak van het nieuwe fabriekspand dat Steel Constructions heeft aangekocht in Geldermalsen. Het nieuwe pand ligt naast de huidige fabriek.

In de nieuwe ruimte die extra beschikbaar komt, komen nieuwe productielijnen die nodig zijn voor de expansie naar het buitenland. Ook is er ruimte voor een nieuw kantoor dat maar liefst 1000 vierkante meter beslaat. Het pand wordt vanaf half februari stapsgewijs in gebruik genomen. Als eerste zal het huidige kantoor van Steel Constructions verhuizen.

Behalve nieuwe productielijnen voor geleiderail heeft Steel Constructions ook de ambitie om het huidige assortiment te verbreden. Een deel van de ruimte zal bovendien gebruikt worden voor de opslag van geleiderailbouten en –moeren.

Broodnodig
Directeur Niels Zondag is tevreden met de aankoop: “Het nieuwe pand brengt Steel Constructions broodnodige ruimte. Steel Constructions kan de komende vijf jaar met volle kracht vooruit.” In de komende tijd zal een korte verbouwing plaatsvinden om de nieuwe fabrieksruimte presentabel en klaar voor gebruik te maken.

In zee met de meest ambitieuze staalproducent van Nederland? Contact opnemen