Steel Constructions is marktleider voor het produceren van geleiderails in Nederland en de Benelux. Door onze geautomatiseerde productielijnen kunnen wij geleiderails leveren tegen de laagst mogelijke prijs.

Geleiderails van Steel Constructions worden vrijwel geheel geautomatiseerd geproduceerd. Het voordeel daarvan is niet alleen de productiesnelheid en lage kosten. Ook de constante kwaliteit van de geleiderails is een belangrijk pluspunt.

In de moderne fabriek van Steel Constructions in Geldermalsen kan tot vijf kilometer geleiderail per dag geproduceerd worden. Daardoor heeft Steel Constructions altijd geleiderails op voorraad en kan in veel gevallen direct leveren.

Geleiderails op maat

Ook geleiderails op maat worden door Steel Constructions snel gemaakt. Zowel product-ontwikkeling als de fabricage vindt plaats in eigen beheer. Daarnaast is het mogelijk gebruik te maken van de transport van Steel Constructions, zodat de geleiderails direct op uw wegenbouwproject afgeleverd kunnen worden.
Geleiderails van Steel Constructions beschikken over alle benodigde certificaten en kwalificaties. De geleiderails zijn thermisch verzinkt volgens de NEN-EN 1461-norm.

Behalve geleiderails produceert Steel Constructions ook (voertuigkerende) leuningen en (halve) stepbarriers.

Benieuwd naar de mogelijkheid voor geleiderails voor uw project? Offerte aanvragen