Schrikhekken van Steel Constructions zijn onverwoestbaar. Als eerste en enige producent in Nederland maakt Steel Constructions namelijk schrikhekken met planken van glasvezel.

Glasvezelplanken zijn licht, maar stevig. Ze zijn onderhoudsvriendelijk en duurzaam. SteelConstructions ontwikkelde de schrikhekken met glasvezelplanken in 2007 en inmiddels werkt 90 procent van alle grote verhuurbedrijven met dit product. Niet vreemd, want aluminium schrikhekken worden veel gestolen en schrikhekken met houten planken gaan maar een beperkte tijd mee.

Onze schrikhekken met glasvezelplanken worden geleverd in elke gewenste maat. Standaard gaat het om schrikhekken met planken van 1,50 en 2,50 meter, eventueel met een coating in een RAL-kleur naar keuze. Ze kunnen enkel- of dubbelzijdig beplakt worden met klasse II of III retro-reflecterende folie. Ook kunnen de planken voorzien van uw logo. De hekken worden ontwikkeld en geproduceerd door SteelConstructions zelf.

Thermisch verzinkte schrikhekken

Wij leveren schrikhekken met kunststof of stalen baakvoeten, gegalvaniseerde Y-poten of A-poten en schoren. Schrikhekken met een stalen frame zijn thermisch verzinkt volgens NEN 1461. Alle schrikhekken voldoen aan de CROW-regelgeving.

Alle schrikhekken zijn direct uit voorraad leverbaar.

ArtikelnummerArtikel
VER06000012A-poot
VER06000022 Y-poot
VER04000022Schrikhekbuispaalhouder
VER15000022 Stalen baakvoetklem
VER15000009 Stalen baakvoetklem met beugel
Schrikhekken nodig voor uw project? Bestel ze direct. Offerte aanvragen